Japonya’da yetişen özel Sencha cinsi yeşil çay yapraklarının, karamel aroması ile harmanlanması ile elde edilir. Kendinden gelen kremsi bir tada sahiptir. Hem sıcak hem de soğuk olarak hazırlayarak günün her saati içebileceğiniz bir yeşil çaydır.
İçindekiler: Yeşil çay, karamel
Yeşil çay Hazırlama önerileri: 83 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek yaklaşık 2 dakika demlenmesi önerilir. Daha yumuşak bir içim için belirtilen tarife göre demlenen çay 2. defa demlenip içilebilir.
Servis sayısı: Ortalama 150 fincan
Net: 50 gr
Emine GÜNDOĞDU (doğrulanmış kullanıcı) –
hayatımda içtiğim en güzel yeşil çay içtiğinizde gerçekten mi ? dedirtecek kadar güzel !