Kabusecha Japon yeşil çayı.

En üst segment Japon çaylarından biri olarak bilinir. Gyokuro çayında olduğu gibi Kabusecha (Kabuse Cha) çayı da hasat edilmeden bir süre önce gölgelenir. Bu sayede daha çok klorofil üreten çay bitkisi daha farklı bir tada sahip olur. Gyokuro çayı toplanmadan önce 3 hafta gölgelenirken, bu süre Kabusecha (Kabuse Sencha) için 2 haftadır.

Sencha’dan daha yumuşak bir için deneyimi sunan Kabusecha rengi, kokusu ve tadı ile çok özel, kaliteli ve gurme bir çaydır.

İçindekiler: Yeşil çay

Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Servis sayısı: Ortalama 35 fincan

Net: 50 g

Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.

Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz bir yorum yapılmamış.

Yorum Yazın

“KABUSECHA” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

KABUSECHA

YEŞİL ÇAY. JAPONYA.

Kabusecha Çayı. (50 g)

Stokta yok

Ürün stoğa eklendiğinde bana haber ver.

ÜCRETSİZ KARGO

750 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde kargo ücreti 60 TL’dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

, ,