• Buhurdan
  • Chado 318655

Buhurdanlığımızı alttan mum koyarak, derin çanağına ise su ve size iyi geleceğini hissettiğiniz uçucu yağdan 2-3 damla ekleyerek ortamınızı kokulandırabilir, evinizin, iş yerinizin ve kendi enerjinizi yükseltebilirsiniz. Alttaki mumu, buhurdanlık içindeki su bitene kadar yakabilirsiniz. Kolay temizlik için buhurdanlık üzerindeki çanak ayrılabilmektedir.

Bu buhurdan, Çamurotu markasının kurucusu Melike Öztürk tarafından üretilmiştir. Melike Öztürk’ün ağzından;

“Chado Tea için hazırlanan seramikler tornada çekildi, çamurotu’nun hazırladığı bakımı kolay, çizilmez, sırlarla sırlandı, yüksek derecede fırınlandı. Bu sayede stoneware olma özelliğini kazandılar. Unique olmalarının yanı sıra her biri uzun bir kullanım ömrü vadeder. ”

Buhurdanda kullanmak için Relax (Sakinlik), Focus (Odaklanma) veya Energy (Enerji Verici) uçucu yağlarımızı inceleyebilirsiniz.

 

Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.

Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz bir yorum yapılmamış.

Yorum Yazın

“Buhurdan” için yorum yapan ilk kişi siz olun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Buhurdan

Stokta yok

Ürün stoğa eklendiğinde bana haber ver.

ÜCRETSİZ KARGO

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde en düşük kargo ücreti 100 TL’dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

, , ,