Chado x Şahika Etemoğlu
Sanatçı işbirliklerimiz kapsamında Ürün Tasarımcısı Şahika Etemoğlu’nun Chado için tasarladığı ve cam ustasının tek tek elde ürettiği ‘Vadi’ isimli cam bardak, sanatçının kendi ağzından yazdığı bilgi kartı ile birlikte gönderilmektedir.
Cemre
Doğal ürünler sunan Chado için tasarladığım bu bardağa “ CEMRE “ adını verdim. Chado ürünlerine, yalın, doğal, kullanışlı bir bardak gerekmekteydi… Kullanım esnasında çayın renginin görülmesine önem verdiğim için şeffaf ve renksiz cam tercih ederken, objenin ince olması konusuna da özen gösterdim. Formu oldukça yalın olan Cemre isimli bardaktaki küçük hareketi, bardağın gövdesine üretim esnasında eklenen bir cam yaprak ile sağladım. Bu cam bardak, değerli cam ustası tarafından tamamen elde yapıldı.
Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.
Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.
1 yorum: Cam Bardak – Cemre (200 ml)
Yorum ekle Yanıtı iptal et
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Cam Bardak – Cemre (200 ml)
Stokta yok
Ürün stoğa eklendiğinde bana haber ver.
ÜCRETSİZ KARGO
1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde en düşük kargo ücreti 100 TL’dir.
AYNI GÜN KARGO
12.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.
cam bardak, cam sanatçısı, elde üretilen cam bardak, şahika etemoğlu
candartuba (doğrulanmış kullanıcı) –
Hediye aldım çok beğenildi. Teşekkürler.