Wake-up Tea, Hindistan’dan Assam cinsi siyah çayı, Costa Rica’dan kahve çekirdeği, Güney Afrika’dan Rooibos, kakao parçaları ve portakal yağı ile buluşturan, güne canlı ve zinde bir başlangıç yapmanızı sağlayacak zengin bir harman.

İçindekiler: Siyah çay yaprağı, rooibos, kahve çekirdeği, kakao parçacıkları, kakao ve portakal yağı

İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya koyularak 4-5 dakika arası demlenmesi önerilir.

Çay demlemenin tek bir doğru yolu yoktur, her çay cinsine ve kişilerin tercihlerine göre değişiklik gösterir. Üstte belirtilen sıcaklık, süre ve miktar yıllara dayanan deneyimler ile oluşmuş bir öneridir ve bunu kendiniz için bir başlangıç noktası kabul edip zaman içinde kendi ideal demleme şartlarınızı oluşturabilirsiniz.  İkinci demlemede çayınızın tat yoğunluğunun azalacağını ve biraz da değişeceğini unutmayın.

Net: 5 g

Servis sayısı: 2 fincan

 

Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.

Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.

2 yorum: WAKE-UP TEA CEREMONY

  1. drcigdem1 (doğrulanmış kullanıcı)

    içinde kakao olan tüm çaylara bayılıyorum sanırım, kokusu muhteşem, sabah kahvesi yerine geçebilecek bir çay…

  2. bengisuirem42 (doğrulanmış kullanıcı)

    Kokusu efsane. Mukemmel bir çikolata kokusu var. İçerken de çok keyifli aromatik bir çay. Benim gibi kahve severler için güzel bir alternatif. Tek başına da cok güzel, tatlilarin yanına da cok yakışıyor.

Yorum Yazın

Yorum ekle

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

WAKE-UP TEA CEREMONY

SİYAH ÇAY.HİNDİSTAN

16,00

Stokta

ÜCRETSİZ KARGO

750 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde kargo ücreti 60 TL’dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

, , , ,