Dünyada en değerli vanilya olarak bilinen Madagaskar Vanilyasının, portakal, marigold çiçeği ve elma ile harmanlanması ile elde edilen bu özel bitki çayının yoğun bir tadı vardır.
İçindekiler: Vanilya parçaları, portakal kabuğu, elma parçaları, marigold çiçeği
İdeal hazırlama şartları: 85°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1 çay kaşığı koyularak 3-5 dakika demlenmesi önerilir (Aynı çay 2 defa demlenebilir).
Çay demlemenin tek bir doğru yolu yoktur, her çay cinsine ve kişilerin tercihlerine göre değişiklik gösterir. Üstte belirtilen sıcaklık, süre ve miktar yıllara dayanan deneyimler ile oluşmuş bir öneridir ve bunu kendiniz için bir başlangıç noktası kabul edip zaman içinde kendi ideal demleme şartlarınızı oluşturabilirsiniz. Örneğin Madacaskar Vanilla içinde uzun demlenme sonucunda acılaşan içerikler bulunmadığı için, daha yoğun tatları tercih ediyorsanız belirtilenden daha uzun süre demleyebilirsiniz.
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
Net: 50 g
Vanilya tadından hoşlanıyorsanız Vanilyalı Rooibos çayımızı da denemenizi öneririz.
Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.
Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.
1 yorum: MADAGASCAR VANILLA
Yorum ekle
MADAGASCAR VANILLA
MEYVELİ ÇAY. ALMANYA.
Aromalı Çay. (50 g)
Stokta yok
Ürün stoğa eklendiğinde bana haber ver.
Bitki Çayı, madacaskar vanilya çayı, meyve çayı, vanilyalı çay
damlaasena (doğrulanmış kullanıcı) –
Açıkçası çok lezzetli bir çay bekliyordum. Pek öyle olmadı. İsminden dolayı vanilya aromasının baskın olması beklenirdi; bunda portakal çok yoğun, biraz ilaç tadı veriyor maalesef. Yeniden dengelenirse daha iyi bir sonuç ortaya çıkabilir.