Kabusecha Japon yeşil çayı.

En üst segment Japon çaylarından biri olarak bilinir. Gyokuro çayında olduğu gibi Kabusecha (Kabuse Cha) çayı da hasat edilmeden bir süre önce gölgelenir. Bu sayede daha çok klorofil üreten çay bitkisi daha farklı bir tada sahip olur. Gyokuro çayı toplanmadan önce 3 hafta gölgelenirken, bu süre Kabusecha (Kabuse Sencha) için 2 haftadır.

Sencha’dan daha yumuşak bir için deneyimi sunan Kabusecha rengi, kokusu ve tadı ile çok özel, kaliteli ve gurme bir çaydır.

İçindekiler: Yeşil çay

Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Servis sayısı: Ortalama 35 fincan

Net: 50 g

Yorumlar

Henüz bir yorum yapılmamış.

Yorum Yazın

“KABUSECHA” için yorum yapan ilk kişi siz olun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KABUSECHA

YEŞİL ÇAY. JAPONYA.

Kabusecha Çayı. (50 g)

Favorilerime Ekle

82,00

Stokta

ÜCRETSİZ KARGO

60 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde kargo ücreti 5.90 TL'dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00'a kadar verilen siparişler aynı iş günü MNG Kargo'ya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

, ,

Ek bilgi

Ürün Tipi

Yeşil Çay

Ülke

Japonya

Kafein

Az Kafeinli

Aroma/ Saf Çay

Saf Çay

Fiyat Aralığı

20+