Kabusecha Japon yeşil çayı.
En üst segment Japon çaylarından biri olarak bilinir. Gyokuro çayında olduğu gibi Kabusecha (Kabuse Cha) çayı da hasat edilmeden bir süre önce gölgelenir. Bu sayede daha çok klorofil üreten çay bitkisi daha farklı bir tada sahip olur. Gyokuro çayı toplanmadan önce 3 hafta gölgelenirken, bu süre Kabusecha (Kabuse Sencha) için 2 haftadır.
Sencha’dan daha yumuşak bir için deneyimi sunan Kabusecha rengi, kokusu ve tadı ile çok özel, kaliteli ve gurme bir çaydır.
İçindekiler: Yeşil çay
Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
Net: 50 g
“KABUSECHA” için yorum yapan ilk kişi siz olun
KABUSECHA
YEŞİL ÇAY. JAPONYA.
Kabusecha Çayı. (50 g)
Stokta yok
Ürün stoğa eklendiğinde bana haber ver.
Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.
Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.
Yorumlar
Henüz bir yorum yapılmamış.