Well-Being çayı NuSpa ile birlikte, hem masaj öncesi / sonrası hem de günün herhangi bir saati içerek kendinizi iyi hissetmeniz için hazırlandı.
Japonya’dan Sencha cinsi yeşil çayın zencefil, portakal parçaları ve portakal yağı ile harmanlanması ile elde edildi.
Kutu tasarımı ise bitki ressamı Işık Güner tarafından hazırlandı. Kutu üzerindeki bitki İç Anadolu bölgesinde endemik bitkilerden biri olan Iris Sprengeri’dir.
————————
Ben Işık Güner, bitki ressamıyım. Bir bitki ressamı olmanın çok heyecan verici, büyüleyici, ilgi çekici ancak bir o kadar da zorlu olduğunu söyleyebilirim. Bu konudaki bilgi ve becerileri geliştirmek, sürekli ama sürekli pratik yapmayı gerektirir. Ben de bunu yaptım, ve hala yapıyorum. Bitkilerle çalışmanın en heyecanlı yönü, her bir bitki bambaşka bir dünya ve her yeni bitkiyi resmetmeye başladığımda, bu işe yeniden başlıyor gibiyim. Sıkılmak mümkün değil.
Iris sprengeri
İç Anadolu bölgesine endemik olan bu bitkinin Türkçe adı benlikurtkulağıdır. Ben bu bitki ile ilk olarak Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nde tanıştım ancak hemen sonra Aksaray’a yaptığım bir bitki turunda bu türün tarlası ile karşılaştım. Oldukça büyük bir alana yayılmış, her tarafı sarmışlardı. Her bir çiçeğin büyüleyici desenlerinde kaybolurken, aynı türün sarı renkli formunu görmek de ayrıca muhteşemdi.
İçindekiler: Yeşil çay, portakal kabuğu, zencefil, portakal yağı, ayçiçeği, meyan kökü, moringa yaprağı
Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Net: 50 gr
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
WELL-BEING TEA
YEŞİL ÇAY. JAPONYA.
Portakallı yeşil çay. (50 gr.)



₺66,00
Stokta
aromatik harman, gündüz ve akşam, meyveli, nu spa, well being, well being çayı, Yeşil Çay
duygu –
Portakal yağının harika kokusuyla gerçekten güne güzel başlamanızı sağlıyor. Baskın portakal tadı olan bi çay ve oldukça lezzetli.