Her kusur bir hikâye anlatır.
Bilgelik kusurları kabullenmekle ilgili değildir, kusurun içindeki güzelliği seçip görebilecek kadar yaşamı bir sanata dönüştürebilmekle ilgilidir. Wabi Sabi kusurları sorgulamadan bağrımıza basmanın felsefesi değildir, kusurlu olanın zaten çok özel ve içkin bir güzellik barındırdığının farkında olmaktır.
Kusursuzluk arayışı ve saplantısı bir tür hastalıktır. İnsanı yoran, gerçeklikten koparan, yapaylaştıran, hissizleştiren, cansızlaştıran bir hastalık… Oysa kusurlar alışılmadık olandır ve alışılmadık olanda sonsuz bir hayat vardır.
Wabi Sabi, yüksek bir bilinç seviyesi gerektirir. Hayatınızın her alanını dönüştürmeye talip olan bu kitap, son zamanlardaki en hayat dolu yoldaşınız olmaya adaydır.
Chado çaylarınızdan birini demleyin ve çayınızı içerken bu güzel kitabın keyfini çıkarın..
“Wabi Sabi – Bir Japon Öğretisi Olarak Kusurdaki Bilgelik” için yorum yapan ilk kişi siz olun
Wabi Sabi – Bir Japon Öğretisi Olarak Kusurdaki Bilgelik
₺240,00
Stokta
danshari, japanese living, japon gibi yaşamak, japon minimalizmi, minimalism, sadeleş rahatla
Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.
Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.
Yorumlar
Henüz bir yorum yapılmamış.