• TANGERINE PU-ERH TEA (AGED 3 YEARS) — ÇAYLAR | Chado Tea
  • Açılmış Pu-erh çayı kekinin üstten görünümü
  • Chavo çay kutusu ve geleneksel Çin pu-erh çay topları

Tangerine Pu-erh, Pu-erh çayının zengin, kuvvetli ve komplex tadının yanısıra mandalinanın narenciye tadı ve kokusunu barındırıyor.

Bu artizan Pu-erh çayı hazırlanırken, mandalina meyvesinin üstü dikkatlice oyuluyor ve içindeki beyaz kısımlar çıkarılıyor.

Daha sonra Yunnan bölgesinden saf Pu-erh çayları içine koyularak ağzı tekrar kapatılıyor ve yıllandırılarak olgunlaşması sağlanıyor. Bu sırada mandalinada bulunan citrus tatlar Pu-erh çayına infuze oluyor.

Tangerine Pu-erh 3 sene yıllandırılmıştır.

Hazırlama önerileri: 95-100 ºC sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı Pu-erh eklenerek 3 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 3 defa demlenebilir.  Daha yoğun bir citrus tadı için çevresindeki mandalinadan bir parça kopararak çayla birlikte demleyebilirsiniz.

İçindekiler: Kurutulmuş mandalina, Pu-erh çayı

Ortalama 50 gr

Ortalama servis sayısı: 35

Yorum yaparak hem kendiniz hem diğer ziyaretçilerimiz için fayda sağlayabilirsiniz.

Daha önce satın aldığınız ürünler ile ilgili fikirlerinizi paylaşarak, her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz bir yorum yapılmamış.

Yorum Yazın

İlk yorumu siz yazın: “TANGERINE PU-ERH TEA (AGED 3 YEARS)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

TANGERINE PU-ERH TEA (AGED 3 YEARS)

340,00

Stokta

Üye oturumu açarak bu ürünü satın aldığınızda kazanacağınız Puan TL: 17 Puan Puanların TL karşılığı: 17,00

ÜCRETSİZ KARGO

1250 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde en düşük kargo ücreti 125 TL’dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

, , , , , , ,