Dolgulu – Matchalı Şeftali

Malzemeler
2 çay kaşığı matcha
Su
Süt
1 şeftali
Krema
Bal
Krem peynir

Chado - Dolgulu & Matchalı Şeftali

 

Yapılışı
2 çay kaşığı matcha çayını mümkün olduğunca az su ve sütle karıştırıp buzdolabında beklemeye alın. Şeftalinin bütünlüğünü bozmadan çekirdeğini çıkartın.
Soğuk matcha çayı, krema, bal ve krem peyniri çırparak koyulaştırın. Kuruyemiş kırıntıları ekleyin. Şeftalinin içini hazırladığınız krema ile doldurun. Kalan kremayı tabağa alın, kuruyemişleri serpiştirin.
Dolgulu şeftaliyi ortasına yerleştirin. Üzerine bal ekleyip, matcha serpiştirin.
Not: Malzemelerin soğuk olması tavsiye ederiz.

Chado - Dolgulu & Matchalı Şeftali

Tarif: Birgül Erdoğan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

The way of tea