Marie Claire Maison: Eylül 2010

Chado dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları Türkiye’da farklı lezzet arayan çayseverler ile buluşturmaya devam ediyor. “Jasmine Pearl”, “Chai Masala” ve “Beyaz Çay”ın yanına artık birçok lezzet ekleyen markanın Jasmine Pearls çayını buzlu olarak da demlemeniz mümkün.

Chado | Buzlu Çay

Jasmine Pearls çayı ve taze zencefili ılık suda 20 dakika demleyin. Daha sonra çayı içinde bırakarak buz dolabında 2-3 saaat bekletin. İçine taze nane yaprağı ve limon dilimi ekleyip buzla birlikte servis yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

The way of tea