MSA Workshop’larına Chado Çayları Eşlik Ediyor

ŞEKERSİZ (WORKSHOP 1)

O en sevdiğiniz tatlıları rafine şeker olmadan da hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Formuna ve sağlığına dikkat edenler için rafine şeker kullanmadan harika bir menü hazırladık. Siz de “beyaz şekere rakip, kendinden tatlı ve doğal ürünlerle neler yapabilirsiniz” öğrenmek istiyorsanız bekliyoruz.

Rooibos Chai

Güney Afrika’dan kafeinsiz Rooibos çayının, baharatlar ile harmanı bu workshop’a eşlik ediyor.

Tatlıdan vazgeçmek istemiyor fakat bir yandan da şekerden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bizler de tatlılardan vazgeçmemeniz için bu malzemeye alternatifler sunuyor, doğal ürünlerle hazırlanan reçeteleri MSA’ya taşıyoruz.

NELER YAPACAĞIM?
Mürdüm erikli galette
Ballı muzlu cheesecake
Elmalı cevizli kek
Havuçlu bademli kurabiye
Tuzlu kurabiyeler ikramımızdır.

NELER ÖĞRENECEĞİM?
Rafine şeker kullanmadan, doğal ürünlerle alternatif ve lezzetli tatlılar hazırlamayı öğreneceksiniz.

CUPCAKE’LER (WORKSHOP 2)

Tatlı tuzlu fark etmez, pie’lar ve tartları seviyoruz. Siz de hamurundan iç harcına elinizin eseri olacak bu tatları öğrenerek davetlerinizde sofranızı konuşturmak istiyorsanız hiçbir yerde bulamayacağınız tarifler için MSA’ya bekliyoruz.

Istanbul no 3 (siyah çay, vanilya, rooibos)
Hindistan’ın Assam bölgesinden siyah çay, Güney Afrika’dan Rooibos çayı ve vanilyanın oluşturduğu Harman Cupcake workshop’una eşlik ediyor.

Kendisi küçük ama lezzeti bir o kadar büyük bir tatlıdan bahsediyoruz. Cupcake’i kusursuz kek tarifleri, nefis iç dolguları ve frosting süsleme sanatıyla birleştiriyor, bu eğlenceyi MSA mutfağına taşıyoruz.

NELER YAPACAĞIM?
Taze incir ganaj dolgulu bademli Cupcake, vanilyalı krem peynir frosting.
Yoğun çikolatalı Cupcake vişne jelly, bitter çikolata fransız butter cream
Fındıklı ve Hindistan cevizli Cupcake, deniz tuzu ve karamelli frosting
Tuzlu kurabiyeler ikramımızdır.

NELER ÖĞRENECEĞİM?
Kek yapımı, ganaj yapımı ve frosting hazırlamasına ek olarak; Cupcake süsleme sanatınının tüm püf noktalarını öğreneceksiniz.

SUSHI (WORKSHOP 1)

Bilenler bilir; sushi ince iştir, aceleye gelmez, tecrübe ister. Sunset Grill&Bar’ın sushi şefi Hiroki Takemura, MSA mutfağına konuk oluyor; en özgün ve sevilen sushi uygulamalarının bütün sırları açığa çıkıyor. Siz de bu eşsiz deneyim için biletinizi şimdiden alın. Sushi pirinci pişirmeyi, roll, maki, nigiri yapmayı öğrenerek, sushi yapımı konusunda pratiğinizi geliştireceksiniz.

Jasmine Green
Sencha
Japonya’dan Sencha cinsi kaliteli yeşil çay ve Çin’den yaseminli çayın ferahltıcı etkisi sushi workshop’una eşlik ediyor.

Sushi başlı başına bir sanattır. Bu ince işçilik hem tecrübe ister hem de aceleye gelmez. Sunset Grill&Bar’ın Sushi Şefi Hiroki Takemura eşliğinde Sushi sanatının inceliklerini paylaşıyor ve sizleri Japonya’ya uzanan bir yolculuğa davet ediyoruz.

NELER YAPACAĞIM?
Sushi pirinci
California roll
Somon maki
Karides nigiri
Levrek nigiri
Temaki uygulamaları
Futomaki (Demo)
Yeşil çay ve çikolatalı mousse ikramımızdır.

NELER ÖĞRENECEĞİM?
Sushi pirinci pişirmeyi; roll, maki, nigiri yapmayı görecek; sushi yapımını teknikleriyle öğrenecek, pratiğinizi geliştireceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

The way of tea