Hojicha, üst kalitedeki Japon “Bancha” çayından elde edilir. Diğer yeşil çaylardan farklı kılan şey onun üretim şeklidir.
Kömür ateşinde, porselen kaplarda kavrularak elde edilen Hojicha çayının rengi bu nedenle yeşil yerine kırmızıya yakındır. Hojicha diğer yeşil çaylara göre daha yumuşaktır, çocuklar ve yaşlılar için de idealdir. Bu kaliteli ve gurme çay, Japonya’da genellikle yemek sırasında içilir. Hojicha, hafif içimli bir yeşil çay olduğu için akşam saatlerinde de tercih edilmektedir.

Yüksek ateşle etkileşime geçen hojicha kahverengimsi bir renge ve füme hafif karemelize bir tada sahiptir.
Hojicha (Hojika veya hojiça olarak okunmaktadır) özel bir Japon yeşil çay çeşididir.

İçindekiler: Yeşil çay
Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Servis sayısı: Ortalama 150 fincan
Net: 200 g

Özellikleri:

Üretim şekliyle de çok özel bir yere sahip Hojicha, yumuşak içimi ve damakta bıraktığı fındık ve karamel aromasıyla günün her saatinde keyifle içilebilecek bir çaydır.

Yorumlar

Henüz bir yorum yapılmamış.

Yorum Yazın

“HOJICHA 200 g” için yorum yapan ilk kişi siz olun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HOJICHA 200 g

YEŞİL ÇAY. JAPONYA.

Hojicha Bancha Çayı. (200 g)

2-sefer-demleme 4-5dakika servis-150-fincan

Favorilerime Ekle

96,00

Stokta

ÜCRETSİZ KARGO

60 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde kargo ücreti 5.90 TL'dir.

AYNI GÜN KARGO

12.00'a kadar verilen siparişler aynı iş günü MNG Kargo'ya teslim edilir. Ürünler kargo firmasındaki yoğunluğa göre ortalama 2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

Ek bilgi

Ürün Tipi

Yeşil Çay

Ülke

Japonya

Kafein

Az Kafeinli

Aroma/ Saf Çay

Saf Çay

Fiyat Aralığı

20+

İlginizi Çekebilir